Brașovul este un vechi oras medieval. Construcțiile brașovene vorbesc despre evoluția orașului de-a lungul timpului. Cunoscut și sub numele de Kronstadt sau Corona, Brașovul a fost un important centru comercial pentru mesteșugarii, bijutierii si negustorii care trăiau in Transilvania.

 

Scheii Brașovului reprezintă zona cea mai veche a orașului, un loc plin de liniște, cu case ale căror arhitecturi vechi atrag zi de zi turiștii. Oamenii din această zonă sunt simpli, binevoitori si cu tradiții adânc inrădăcinate. Situată in Scheii Brașovului , Pensiunea Curtea Brasoveană vă oferă liniștea si confortul de care aveți nevoie în cele câteva zile pe care le petreceți in Brașov.

 

Curtea Brasoveană reprezintă dorința unor oameni cu o vastă experiență în turism de a integra modernul in tradiția acestor locuri. Clasificată de Ministerul Turismului ca Pensiune de ****, Curtea Brasoveană este compusă din 7 camere duble ,1 junior suite, 1 qvadrupla, 4 camere triple si un apartament (capacitate totală de 38 locuri), sală de conferințe, saună, acces internet si multe alte facilități.

 

Vă asteptăm la noi!